Sarinkdijk 19a 7255 MS Hengelo (GLD)

info@agreczelle.nl

0575-467606

06-19941934

Wie zijn wij?

Agrec Zelle is een bedrijf dat zijn roots heeft liggen in het beheer en verhuur van vakantiehuizen. Wij zijn specialisten als het gaat om het met zorg beheren van gebouwen en de directe omgeving. Bent u op zoek naar een partij die alles rondom uw gebouw goed kan onderhouden en beheren? Als beheerder willen wij graag met u meedenken als het gaat om de meeste passende manier van het beheer van een gebouw en de directe omgeving van een gebouw.

Wat doen wij?

Als beheerder kunnen wij u ondersteunen bij het beheer van de buitenkant van uw gebouw en het beheer van de directe omgeving. Het aanzien van een gebouw en zijn directe omgeving bepalen immers de belangrijke eerste indruk. Daarnaast is het voldoende en op tijd onderhoud geven aan een gebouw een must voor het behoud van de materialen aan de buitenzijden van de gebouwen.

De volgende diensten kunnen wij u bieden:

Daken

Het periodiek toezicht op het functioneren van daken en hemelwaterafvoeren is essentieel om daarmee schades te voorkomen. Wij hebben de ervaring dat een tweejaarlijkse controle van het dakoppervlak en het direct controleren van hemelwaterafvoeren een goede methode is om onvoorziene problemen te voorkomen. Dakpannen die verschoven zijn of loodslabben die loshangen worden direct hersteld. Onze medewerkers kunnen vaststellen of onderdelen van het dak extra aandacht behoeven.

Gevels

Als beheerder zorgen wij ervoor dat uw gevels in een zo goed mogelijke staat blijven verkeren. Wij zorgen ervoor dat gevels niet beschadigen door bijvoorbeeld bomen die te dicht tegen gebouwen groeien en of schadelijke klimplanten te verwijderen. Een gevel moet immers ten alle tijden goed kunnen drogen om vochtproblemen te voorkomen. Het schoonhouden van gevels zorgt er tevens voor dat het gebouw een verzorgde uitstraling behoudt.

Buiteninrichting

Het periodiek onderhouden van de buiteninrichting vormt de basisuitstraling van een gebouw. Agrec Zelle bepaalt samen met u welke uitstraling gewenst is. Wij hebben de ervaring dat de uitstraling van een gebouw niet altijd hetzelfde hoeft te zijn. Afhankelijk van het soort huurder, het budget en de ligging van het gebouw wordt gekeken welke uitstraling er behaald moet worden. Wij denken als partij graag met u moet als het gaat om passend onderhoud van het groen, de verhardingen en de inrichting van het terrein.

Advies

Agrec Zelle denkt graag met u mee als het gaat om het juiste onderhoud, dat per gebouw en per periode voorzien wordt.